Φίλτρα αναζήτησης

Ειδικά κονιάματα δόμησης - προϊόντα για σοβάτισμα

2,70  
Τσιμέντο Portland υψηλών αντοχών, κατάλληλο για τη δημιουργία κατασκευών με αυξημένες απαιτήσεις, προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ασύγκριτη αντοχή στις κατασκευές που χρησιμοποιείται.


3,80  

Σοβάς πρώιμων αντοχών, εύχρηστος, κρυσταλλικής βάσης, με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή για κάθε επισκευή τοιχοποιίας.


3,80  

Ταχύπηκτο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα

+

4,20  

Ακρυλική ρητίνη η οποία, προστιθέμενη σε κάθε τύπο τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων, βελτιώνει σημαντικά τις ιδιότητές τους.


4,80  
Επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα υψηλών μηχανικών αντοχών, για λεπτές επικαλύψεις, από 2-20 mm/στρώση, χωρίς την ανάγκη καλουπώματος στις κατακόρυφες επιφάνειες.

5,00  

Βελτιωτική οικοδομική ρητίνη κονιαμάτων - Ακρυλική 100%


6,00  

Υλικό αρμολόγησης γυψοσανίδων

+

6,50  

Το κονίαμα D-8 είναι ιδανικό για το χτίσιμο και την αρμολόγηση πυρότουβλων σε τζάκια, φούρνους, ψησταριές, καμινάδες κ.ά. Είναι κατάλληλο για την αποκατάσταση φθαρμένων αρμών, το στοκάρισμα ρηγματωμένων (σύνηθες φαινόμενο) καθώς και για τη συγκόλληση αποκολλημένων πυρότουβλων.


9,50  

Έτοιμος σοβάς βασικής στρώσης, χωρίς ασβέστη, κατάλληλος για σοβάτισμα και «πεταχτό», μόνο με την προσθήκη νερού.

+

9,60  
Οι ίνες πολυπροπυλενίου (PP) DUROFIBRE αποτελούν ενισχυτικό πρόσθετο του σκυροδέματος, των τσιμεντοκονιαμάτων και των ασβεστοκονιαμάτων

10,00  

Εύκαμπτο κονίαμα πολλαπλών χρήσεων για επισκευή & αδιαβροχοποίηση τοιχοποιίας

+

10,50  
Έτοιμος, ρητινούχος σοβάς, με μέγιστο κόκκο έως και 1,0 mm. Προσφέρει υψηλή πρόσφυση, αντοχή στην τριβή, την υγρασία και τις ακραίες κλιματικές συνθήκες.
+

10,50  

Ινοπλισμένη τσιμεντοκονία για πάχη 2-5cm/στρώση

+

10,50  

Eίναι κατάλληλος για την αποκατάσταση έντονων ρωγμών πάχους 2-10mm σε σοβάδες και την επιδιόρθωση σπασμένων γωνιών. Επισκευάζει ατέλειες που προκύπτουν από τις εργασίες συνεργείων αλουμινάδων, υδραυλικών, ηλεκτρολόγων και πλακάδων.

+

10,80  

Αντιολισθηρή επικάλυψη για σκαλοπάτια και ολισθηρές βατές επιφάνειες.


11,00  

Τσιμέντο ταχείας πήξεως

+

11,30  
Υδαταπωθητικός σοβάς μιας στρώσης
+

12,50  

Επισκευαστικό πολυμερικό ινοπλισμένο κονίαμα για πάχος έως 6cm/στρώση

+

18,50  

Δίχτυ από Fiberglass για τον οπλισμό των σοβάδων με άνοιγμα καρέ 10x10 mm και βάρος 90 gr/m2. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τη ρηγμάτωση που προέρχεται από τις θερμοκρασιακές μεταβολές.


20,00  

Αυτοεπιπεδούμενο, ταχύπηκτο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης δαπέδων, 3-30mm

+

22,00  

Υλικό αρμολόγησης τσιμεντοσανίδων

+

36,00  
Eλαστικός αδιάβροχος αυτοκαθαριζόμενος σοβάς τελικής στρώσης κοκκομετρίας έως 0,8mm με ελαστικές και υδαταπωθητικές ρητίνες νέας τεχνολογία ς o οποίος μόνο με την προσθήκη νερού είναι έτοιμος για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ειναι ιδανικός για απαιτητικές κατασκευές και εξασφαλίζει...
+

45,00  

Χαλαζιακό αστάρι πρόσφυσης

+