Κατηγορίες προϊόντων

Φίλτρα αναζήτησης

Κόλλες-σφραγιστικά ειδικών εφαρμογών

2,20  

Ισχυρή κόλλα για πλαστικούς σωλήνες PVC ύδρευσης και αποχέτευσης. Αντέχει στη διαφορά θερμοκρασίας κρύου και ζεστού νερού, τους κραδασμούς και την παλαίωση.

+

2,30  
Iσχυρή, αποξειδωτική, λευκή σκόνη για σκληρές συγκολλήσεις χαλκοσωλήνων και ορείχαλκου.
+

2,30  

Κόλλα ξύλου & χάρτου

+

2,50  

Κολλάει δέρμα, αφρώδες πλαστικό, λάστιχο, φελλό, μοκέτα και χαρτόνι μεταξύ τους ή επάνω σε ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες.


2,60  

Yπερκόλλα για βρεχόμενες ξυλοκατασκευές

+

4,00  

Υψηλής ποιότητας κόλλα επιπλοποιίας, από καθαρό PVA, με εξαιρετική αντοχή. Προσφέρει γρήγορες συγκόλλησεις, με απόλυτη διαφάνεια, χωρίς λεκέδες στην επιφάνεια του ξύλου όταν στεγνώσει.


4,70  

Πολυουρεθανική υπερκόλλα 1 συστατικού, με άριστη συγκολλητική ικανότητα, χωρίς διαλύτες. Έτοιμη για χρήση, κολλάει ομοιογενή και ανομοιογενή υλικά, αντέχει στην υγρασία και είναι κατάλληλη για εξωτερική ή και εσωτερική χρήση.

+

5,00  
  • ΚΟΛΛΑΕΙ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΕΙ
  • ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΡΟ
+

6,90  

Η TURBO-FIX ΚΟΛΛΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ είναι υλικό κόλλησης και στεγανοποίησης, υψηλής ποιότητας, ενός συστατικού, φιλικό στο περιβάλλον.Με ελαστικότητα και δυνατότητα να βάφεται.


7,00  

Για υψηλής ποιότητας εργασίες κολλήσεων, στοκαρίσματος, γεμίσματος και στεγανοποίησης.

+

7,00  

Το TURBO-FIX extra flex ΜΟΝΙΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ - ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ και ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ είναι υλικό στεγανοποίησης και κόλλησης, υψηλής ποιότητας-MS, ενός συστατικού.Με ελαστικότητα και δυνατότητα να βάφεται.


7,50  

Κόλλα 2 συστατικών σε μορφή στόκου. Συγκολλά, επισκευάζει και στεγανοποιεί όμοια και ανόμοια υλικά, όπως μέταλλα, μπετόν, πέτρες, ξύλα, fiberglass, μάρμαρο, αμιαντοτσιμέντο κ.ά.

+

8,90  

   H κόλλα TURBO-Spray είναι ιδανική για άμεση και ισχυρή κόλληση μεγάλων επιφανειών. Είναι εύκολο στη χρήση του και διαθέτει κεφαλή ψεκασμού με 4πλη ρύθμιση. Κόλλα σε spray άχρωμη και ανθεκτική στο νερό. Για τη βιομηχανία, τεχνίτες, το σπίτι, το χόμπι.

+

9,00  
  • Σφραγιστικό γενικής χρήσης
  • Μόνιμα ελαστικό, βάφεται ακόμα και νωπό
  • Με αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και στη μούχλα
  • Χωρίς διαλύτες και σιλικόνη
  • Με πιστοποιητικό EC1+ και ISEGA για χρήση σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος

9,50  

Το TURBO-MS ΜΟΝΙΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ - ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ και ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ είναι υλικό στεγανοποίησης και κόλλησης, υψηλής ποιότητας-MS, ενός συστατικού.Με ελαστικότητα και δυνατότητα να βάφεται.

+

10,00  

Η TURBO-FIX ΚΟΛΛΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ είναι υλικό κόλλησης και στεγανοποίησης, υψηλής ποιότητας, ενός συστατικού, φιλικό στο περιβάλλον.Με ελαστικότητα και δυνατότητα να βάφεται.


10,00  

Τα δύο προϊόντα χρησιμοποιούνται σε συνεργασία για να ενισχύσουν την κόλληση και να δυναμώσουν ευαίσθητες συνδέσεις με ανόμοιες και ανώμαλες επιφάνειες.

+

10,00  

Η TURBO-MASTER LOCK είναι ένα σύστημα δυνατής στιγμιαίας κόλλησης αποτελούμενο από τον ενεργοποιητή σε μορφή σπρέι και την κόλλα σε μορφή gel. Έχει σχεδιαστεί για να μειώσει δραματικά το χρόνο συναρμολόγησης σε σύγκριση με τις συμβατές κόλλες ξύλου.

+

10,00  

Πανίσχυρο ελαστικό συγκολλητικό άμεσης συγκράτησης,χωρίς διαλύτες.

+

14,00  

Η TURBO-FIX & GO ΚΟΛΛΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ είναι υλικό κόλλησης και στεγανοποίησης, υψηλής ποιότητας, ενός συστατικού.Με ελαστικότητα και δυνατότητα να βάφεται.

+