• Νέες Παραλαβές
  • Σε προσφορά
  • Καλύτερες πωλήσεις

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους:

 

1) Παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και κάνετε κλικ στο εικονίδιο που λέει ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ. Όσα προϊόντα επιλέξετε πατώντας το εικονίδιο ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ "μπαίνουν" στο ηλεκτρονικό σας καλάθι. Μπορείτε λοιπόν να πατήσετε στο εικονίδιο ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ και να διαχειριστείτε τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε. Εάν έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας κάνετε κλικ στο εικονίδιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ και ακολουθείτε τις οδηγίες έως ότου σταλεί το e-mail με την παραγγελία σας σε μας. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Για οποιαδήποτε απορία η δυσκολία που μπορεί να συναντήσετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

2) Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 28410-33292 κάθε: Δευτέρα 8:00-16:00-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8:00-20:00 και κάθε Τετάρτη και Σάββατο 8:00-14:30.

3) Επίσης, μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με fax στο 28410-33294 ή με e-mail στο info@tsixlis.gr αναγράφοντας το προϊόν ή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την περαιτέρω εξέλιξη της παραγγελίας σας.

 

Σημείωση: Στις τιμές όλων των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.