Φίλτρα αναζήτησης

Προϊόντα για Ξύλα - Μέταλλα

1 2
2,50  

Παρασιτοκτόνο Durostick - εξολοθρεύει το σαράκι του ξύλου.

+

2,80  

Γυαλιστερό ντουκόχρωμα Vitex Verolac κατάλληλο για όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές μεταλλικές επιφάνειες


3,50  

Υπόστρωμα για ξύλινες επιφάνειες. Καλύπτει και γεμίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια, και τρίβεται εύκολα. Προετοιμάζει άψογα την επιφάνεια για την τελική βαφή με βερνικοχρώματα νερού ή διαλύτου.


3,50  

Ιδανικό υπόστρωμα για μεταλλικές επιφάνειες. Συνδυάζει εξαιρετικό δούλεμα, τέλειο άπλωμα και εύκολο τρίψιμο. Χρησιμοποιείται και για την προετοιμασία τοίχων απομονώνοντας λεκέδες, μπαλώματα, κηλίδες, κιτρινίσματα, κ.λ.π.


3,70  

Αντιοξειδωτικό υπόστρωμα με βάση αλκυδικές ρητίνες και ισχυρά αντιδιαβρωτικά πιγμέντα. Πλήρης προστασία κατά της οξείδωσης των μετάλλων με άριστη καλυπτικότητα και πρόσφυση. Το ΜΙΝΙΟ νέου τύπου είναι προϊόν νέας τεχνολογίας και δεν περιέχει μόλυβδο.


3,90  

Γνήσια γομαλάκα, ενισχυμένη με ρητίνες. Έχει υψηλή πρόσφυση και αντοχή στη θερμοκρασία, εμποδίζοντας τη διάβρωση των μεταλλικών επιφανειών, ενώ προστατεύει από το πετρέλαιο, τη βενζίνη, το νερό και τα αλκάλια.

+

4,40  

Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος.


5,30  
  • Ταχυστέγνωτο αστάρι – χρώμα
  • Για σασί αυτοκινήτων
  • Για καινούργιες μεταλλικές επιφάνειες

5,40  

Σιλικονούχο γυαλιστερό ντουκόχρωμα υψηλής αντοχής κατάλληλο για εξωτερικές μεταλλικές επιφάνειες Vitex Silicon6,50  

Αυτογυάλιστη παρκετίνη ξύλινων δαπέδων

+

7,20  

Βερνίκι ξύλου πολυουρεθανικής βάσης Vitex Lussolac

+

8,00  

Λόγω της μορφής του (υγρό γυαλί) είναι ιδανικό για να εφαρμοστεί είτε ως υλικό χύτευσης είτε ως υλικό επίστρωσης σε πληθώρα υποστρωμάτων.

+

8,30  

Οικολογικό λευκό, ματ αστάρι νερού με βάση τροποποιημένες ρητίνες νέας τεχνολογίας. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατατάσσεται στην κατηγορία Α+ ως προς την ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων.


8,40  

Ειδικό σιλικονούχο χρώμα αλουμινίου με αντοχή στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες (~600οC). Κατάλληλο για θερμαινόμενες μεταλλικές επιφάνειες όπως: εξατμίσεις, τζάκια, καμινάδες, σόμπες αλλά και βιομηχανικές εφαρμογές.

+

8,60  
Yδατοαπωθητικό συντηρητικό εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.


9,00  

Ειδικό υπόστρωμα ενός συστατικού με άριστη πρόσφυση σε αλουμίνιο, γαλβανιζέ, ανοξείδωτο, χαλκό, PVC και γυαλί.

+

9,20  
Έγχρωμο συντηρητικό εμποτισμού ξύλου, άοσμο, υδατοδιαλυτό, μεγάλων αντοχών, φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Διεισδύει βαθιά στους πόρους του ξύλου προστατεύοντάς το από τους μύκητες και τις μπλε κηλίδες (σάπισμα, κυάνωση κ.λπ.). Περιέχει ισχυρά φίλτρα UV νέας γενιάς, για την...

9,30  

Φυσικό λάδι που περιέχει κερί, φυτικές και συνθετικές ρητίνες και UV φίλτρα.


9,30  

Λάδι εμποτισμού από μείγμα φυσικών, τροποποιημένων ελαίων εμπλουτισμένο με κερί. Διεισδύει σε βάθος στους πόρους του ξύλου, εμποδίζει τη διείσδυση του νερού και αναδεικνύει τη φυσική του ομορφιά. Φρεσκάρει, συντηρεί και προστατεύει το ξύλο από την έντονη ηλιοφάνεια, την υγρασία.

+

9,30  

Άχρωμο συντηρητικό ξύλου διαλύτου για εξωτερικές επιφάνειες όπως παράθυρα, εξωτερικές πόρτες, έπιπλα κήπου, πέργολες, φράχτες κ.α. Εμποτίζει εύκολα και σε βάθος το ξύλο, προστατεύοντας το αποτελεσματικά από έντομα όπως είναι το σαράκι και άλλα σκαθάρια, οι τερμίτες κ.α.


9,50  
  • Πολυουρεθανικής βάσης διακοσμητικό βερνίκι εμποτισμού
  • Προστατεύει από την υγρασία και την UV ακτινοβολία

9,60  
Βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης, για ξύλινες επιφάνειες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
1 2