Φίλτρα αναζήτησης

Προϊόντα για Ξύλα - Μέταλλα

1 2
2,50  

Παρασιτοκτόνο Durostick - εξολοθρεύει το σαράκι του ξύλου.

+

3,00  

Γυαλιστερό ντουκόχρωμα Vitex Verolac κατάλληλο για όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές μεταλλικές επιφάνειες


3,50  

Υπόστρωμα για ξύλινες επιφάνειες. Καλύπτει και γεμίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια, και τρίβεται εύκολα. Προετοιμάζει άψογα την επιφάνεια για την τελική βαφή με βερνικοχρώματα νερού ή διαλύτου.


3,50  

Ιδανικό υπόστρωμα για μεταλλικές επιφάνειες. Συνδυάζει εξαιρετικό δούλεμα, τέλειο άπλωμα και εύκολο τρίψιμο. Χρησιμοποιείται και για την προετοιμασία τοίχων απομονώνοντας λεκέδες, μπαλώματα, κηλίδες, κιτρινίσματα, κ.λ.π.


3,90  

Γνήσια γομαλάκα, ενισχυμένη με ρητίνες. Έχει υψηλή πρόσφυση και αντοχή στη θερμοκρασία, εμποδίζοντας τη διάβρωση των μεταλλικών επιφανειών, ενώ προστατεύει από το πετρέλαιο, τη βενζίνη, το νερό και τα αλκάλια.

+

4,00  

Αντιοξειδωτικό υπόστρωμα με βάση αλκυδικές ρητίνες και ισχυρά αντιδιαβρωτικά πιγμέντα. Πλήρης προστασία κατά της οξείδωσης των μετάλλων με άριστη καλυπτικότητα και πρόσφυση. Το ΜΙΝΙΟ νέου τύπου είναι προϊόν νέας τεχνολογίας και δεν περιέχει μόλυβδο.


4,40  

Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος.


4,50  
  • Κατάλληλο για αντικείμενα από ξύλο έπιπλα, δοκάρια, δάπεδα, πέργκολες κουφώματα, παλέτες κλπ.
  • Δρα γρήγορα και για μεγάλη διάρκεια.
  • Έτοιμο προς χρήση.
+

5,30  
  • Ταχυστέγνωτο αστάρι – χρώμα
  • Για σασί αυτοκινήτων
  • Για καινούργιες μεταλλικές επιφάνειες

5,40  

Σιλικονούχο γυαλιστερό ντουκόχρωμα υψηλής αντοχής κατάλληλο για εξωτερικές μεταλλικές επιφάνειες Vitex Silicon6,50  

Αυτογυάλιστη παρκετίνη ξύλινων δαπέδων

+

7,20  

Βερνίκι ξύλου πολυουρεθανικής βάσης Vitex Lussolac

+

7,80  

Οικολογικό λευκό, ματ αστάρι νερού με βάση τροποποιημένες ρητίνες νέας τεχνολογίας. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατατάσσεται στην κατηγορία Α+ ως προς την ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων.


8,00  

Λόγω της μορφής του (υγρό γυαλί) είναι ιδανικό για να εφαρμοστεί είτε ως υλικό χύτευσης είτε ως υλικό επίστρωσης σε πληθώρα υποστρωμάτων.

+

8,40  

Ειδικό σιλικονούχο χρώμα αλουμινίου με αντοχή στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες (~600οC). Κατάλληλο για θερμαινόμενες μεταλλικές επιφάνειες όπως: εξατμίσεις, τζάκια, καμινάδες, σόμπες αλλά και βιομηχανικές εφαρμογές.

+

8,60  
Yδατοαπωθητικό συντηρητικό εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.


9,00  

Ειδικό υπόστρωμα ενός συστατικού με άριστη πρόσφυση σε αλουμίνιο, γαλβανιζέ, ανοξείδωτο, χαλκό, PVC και γυαλί.

+

9,30  

Λάδι εμποτισμού από μείγμα φυσικών, τροποποιημένων ελαίων εμπλουτισμένο με κερί. Διεισδύει σε βάθος στους πόρους του ξύλου, εμποδίζει τη διείσδυση του νερού και αναδεικνύει τη φυσική του ομορφιά. Φρεσκάρει, συντηρεί και προστατεύει το ξύλο από την έντονη ηλιοφάνεια, την υγρασία.

+

9,50  

Ριπολίνη νερού για ξύλα με 100% ακρυλικές ρητίνες νέας τεχνολογίας Vitex Aquavit Eco


9,50  
  • Πολυουρεθανικής βάσης διακοσμητικό βερνίκι εμποτισμού
  • Προστατεύει από την υγρασία και την UV ακτινοβολία

9,50  

Άχρωμο συντηρητικό ξύλου διαλύτου για εξωτερικές επιφάνειες όπως παράθυρα, εξωτερικές πόρτες, έπιπλα κήπου, πέργολες, φράχτες κ.α. Εμποτίζει εύκολα και σε βάθος το ξύλο, προστατεύοντας το αποτελεσματικά από έντομα όπως είναι το σαράκι και άλλα σκαθάρια, οι τερμίτες κ.α.


9,50  
Άχρωμο συντηρητικό ξύλου νερού για εξωτερικές επιφάνειες όπως παράθυρα, εξωτερικές πόρτες, έπιπλα κήπου, πέργολες, φράχτες κ.ά. Κατάλληλο για ερασιτεχνικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Εμποτίζει εύκολα και σε βάθος το ξύλο, προστατεύοντας το αποτελεσματικά από τερμίτες και έντομα,...
1 2