Γενικοί Όροι-Προσωπικά δεδομένα

H παρούσα ιστοσελίδα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μηχανημάτων, εργαλείων, και διαφόρων ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της ατομικής επιχείρησης Τσιχλής Ευάγγελος που έχει έδρα στη Νεάπολη Λασιθίου Κρήτης (έναντι γηπέδου).

H επιχείρησή μας έχει στόχο να προστατεύσει τον καταναλωτή σύμφωνα  με το ισχύον Δίκαιο. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.tsixlis.gr  διέπονται από το διεθνές, Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Επισημαίνουμε ότι ο χρήστης  του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tsixlis.gr πρέπει να αποδέχεται τους όρους χρήσης πριν από κάθε συνδιαλλαγή με το κατάστημά μας.

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και το λογότυπο του www.tsixlis.gr είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης με την επωνυμία Τσιχλής Ευάγγελος. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε άρθρων, φωτογραφιών, σχεδίων ή συμβόλου που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

 

Εγγυήσεις προϊόντων

 

Τα μηχανήματα και τα εργαλεία συνοδεύονται από την επίσημη εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή. Ο χρόνος ισχύος και οι όροι της εγγύησης ορίζονται από τον κατασκευαστή. Το προϊόν το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή μπορεί να σταλεί για επισκευή είτε στο κατάστημά μας, είτε απευθείας στην αντίστοιχη αντιπροσωπία. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και να πληροί τους όρους της εγγύησης. Σε περίπτωση που το προϊόν σταλεί για επισκευή στο κατάστημά μας, τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται για την εργασία για την οποία προορίζεται και σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης.

 

 

Όροι επιστροφής προϊόντων-αλλαγή προϊόντων

 

  • Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας εντός 5 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν  και να ενημερώσετε για το λόγο επιστροφής του προϊόντος.
  • Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο και το προϊόν να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε.
  • Το προϊόν κατά την επιστροφή του θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.
  • Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από τον αγοραστή.
  • Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
  • Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω όροι το προϊόν επιστρέφεται στον αγοραστή.
  • Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που επιστρέφετε με άλλο ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας.
  • Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και την άμεση αντικατάστασή του. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήσετε μαζί μας για τις λεπτομέρειες του ελαττώματος του προϊόντος.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε να εξετάζετε τη συσκευασία του προϊόντος την ώρα που το παραλαμβάνετε για τυχόν εμφανείς φθορές στη συσκευασία που μπορεί να προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά.

 

 

Ακύρωση μιας παραγγελίας
Μία παραγγελία ακυρώνεται μόνο όταν δεν έχει παραδοθεί ή δε βρίσκεται στη διαδικασία αποστολής. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να προχωρήσουμε στην ακύρωση της παραγγελίας σας.

Τιμές των πωλουμένων προϊόντων
Στις τιμές όλων των προϊόντων περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.  Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς. Μπορείτε να ενημερώνεστε τηλεφωνικά για τα έξοδα μεταφοράς ή στέλνοντας μήνυμα στο info@tsixlis.gr.

 

Χρόνος αποστολής προϊόντων

Τα προϊόντα μας, εφόσον είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας συνήθως αποστέλλονται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο αποστολής. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει το χρόνο μεταφοράς. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας ή από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις φροντίζουμε για την άμεση ενημέρωση σας.

 

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, καθώς και όταν κάνετε εγγραφή χρήστη στην ιστοσελίδα μας www.tsixlis.gr θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση τιμολόγησης και η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα (σε περίπτωση που διαφέρει), ο αριθμός του τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και η ημερομηνία γεννήσεώς σας (προαιρετικά). Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σας ζητηθούν άλλα προσωπικά στοιχεία όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλοι κωδικοί πέρα του κωδικού χρήστη που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Το tsixlis.gr, υπακούοντας στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Τα στοιχεία που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή της παραγγελίας σας και για ενημέρωση της εξέλιξής της. Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) για την αποστολή διαφημιστικού υλικού από την επιχείρησή μας όπως για παράδειγμα ενημέρωση για νέα προϊόντα ή προσφορές. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις (newsletters) στέλνοντας μήνυμα στο info@tsixlis.gr ή πατώντας unsubscribe στην κάτω μεριά του ενημερωτικού δελτίου που έχετε λάβει. Επίσης, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε το λογαριασμό σας και μαζί όλα τα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.Το tsixlis.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.