Ψαλίδι κλαδέματος Felco No8

8936

47,00

Κλαδευτικό ψαλίδι - Υψηλής απόδοσης - Εργονομικό
+

Κλαδευτικό ψαλίδι - Υψηλής απόδοσης - Εργονομικό

Αξιοπιστία:  Πρακτικές λαβές, ελαφριές και ισχυρές, από σφυρηλατημένο αλουμίνιο. Βιδωτή λάμα και κόντρα λάμα από βαμμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Καθαρή και ακριβής τομή. 

Αποτελεσματικότητα:  Εύκολη και σταθερή ρύθμιση κοπής. Εγκοπή για κοπή συρμάτων. Αυλάκι καθαρισμού λάμας.

Εργονομία:  Προστασία του χεριού και του καρπού και βέλτιστη απόδοση χάρη στο ιδανικό σχήμα των λαβών, την κεκλιμένη κεφαλή και το ελαστικό σημείο απορρόφησης των κραδασμών. Αντιολισθητική επένδυση.

 

Εγκοπή για κοπή συρμάτων 

Οι λεπίδες των ψαλιδιών διαθέτουν ειδική εγκοπή , η οποία επιτρέπει το κόψιμο συρμάτων μικρής διαμέτρου, χωρίς να φθείρεται η λεπίδα. 

 

Αυλάκι καθαρισμού λεπίδας

Η αυλάκωση για τους χυμούς αποτρέπει το κόλλημα της λεπίδας όταν κόβετε ένα "χυμώδες" ξύλο. Εξοικονομεί χρόνο και κάνει το κλάδεμα ευκολότερο καθαρίζοντας τους χυμούς και τα ρινίσματα μετά από κάθε τομή. 

 

Μικρομετρική ρύθμιση

Το σύστημα μικρομετρικής ρύθμισης της FELCO (λεπίδας - τσεκουριού), εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση τους καθόλη τη διάρκεια ζωής του εργαλείου. Εξασφαλίζει λείο και καθαρό κλάδεμα. 

 

Σύστημα απορρόφησης κραδασμών 

Το ελαστικό σημείο σύγκρουσης των λαβών της FELCO μειώνει τους κραδασμούς κατά την κοπή, προστατεύοντας έτσι το χέρι και τον καρπό. 

 

Λαβές από σφυρηλατημένο αλουμίνιο

Ελαφριές στο βάρος, ανθεκτικές και σταθερές χάρη στο ειδικό κράμα αλουμινίου και τη μέθοδο σφυρηλάτησης, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των λαβών.

 

Δώρο ένας σουγιάς!

INFO!